Catharina Ziekenhuis

Media aandacht voor ‘Meetbaar Beter’

Onder de noemer ‘Meetbaar Beter’ geven artsen van de hartcentra van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein inzicht in de uitkomsten van hun behandelingen. Daarmee zijn ze de eersten in Nederland.

Een bijzonder project, waarmee je als ziekenhuis absoluut op een positieve manier in het nieuws kunt komen. Maar dan moet je de redacties van Nederland wel eerst inlichten en met het juiste materiaal bedienen. Daarom schakelden de ziekenhuizen ANPinOpdracht in. We produceerden video’s en nieuwsfoto’s, en richtten een PResslink in rond het project.

Bekijk de PResslink

Reactie Catharina Ziekenhuis

Roel Rambags, persvoorlichter: “Ons project is goed opgepikt door verschillende media, waaronder RTL Nieuws, Omroep Brabant en RTV Utrecht. Dat komt volgens mij niet alleen door de kwaliteit van het materiaal, maar ook omdat journalisten direct toegang hadden tot het persbericht, de foto’s, de video en het ruwe beeldmateriaal. Voor de pers lijkt deze werkwijze mij een uitkomst. Door ook ruwe beelden aan te bieden kan ieder medium er z’n eigen nieuwsitem van maken. We verwijzen trouwens nog steeds mensen naar de PResslink-pagina voor beeldmateriaal.”

Ook media-aandacht genereren?

Bel: 070 – 414 11 78
Mail: inopdracht@anp.nl

Eerst meer weten?

Maak een afspraak voor een persoonlijke presentatie >>

of

Download de brochure >>