Mensen spelen hoofdrol in video’s van Ordina

‘Wij zochten naar een sterk filmisch concept’

Er is een medewerker die in zijn kamer een balletje hooghoudt, er is een man die gitaar speelt op zijn bureau en er is een dame die danst. 

Het mag duidelijk zijn dat Ordina het in de nieuwe reeks bedrijfsvideo’s iets anders wilde aanpakken. Heel anders. Het resultaat is een serie van zeven korte, sterk persoonlijk getinte video’s die, behalve de boodschap van het bedrijf, ook de mensen achter de managers laten zien.

Bekijk de video over social media

Ordina vroeg ANPinOpdracht, dat rijke ervaring heeft met bedrijfsvideo’s, om de clips te produceren. Mirjam Corporaal, Marketing & Communicatie: ,,Omdat de video’s zo prominent op onze website staan, zochten we naar een sterk filmisch concept. Werken met ANPinOpdracht is fijn omdat zij alles van A tot Z uit handen nemen en ons daarmee steeds ontzorgen”.

De clips van amper een minuut laten aan verschillende doelgroepen zien wat Ordina doet en waar zij als organisatie voor staat. Ordina wordt gepresenteerd als dienstverlener die oplossingen bedenkt, bouwt en beheert voor een duurzame digitale wereld.

Het zijn de medewerkers van Ordina die centraal staan. Met veel aandacht voor beeld vertellen zij in één minuut over de innovatiethema’s van Ordina: Big Data, Cloud Computing, Mobile, Security, Smart Sourcing, Social Media en Unified Communications & Collaboration. Ordina gelooft dat ICT weer moet doen waar het voor bedoeld is, namelijk voor mensen werken. Daarom wordt elke video afgesloten onder de noemer ‘ICT maar dan voor mensen’.

Alle bedrijfsvideo’s van Ordina zijn te bekijken op hun website.

anp-inopdracht-ontwikkelt-produceert-distribueert-video-foto-infographics-tekst-animaties-in-opdracht ANPinOpdracht ontwikkelt, produceert en distribueert video, foto, infographics, tekst en animaties in opdracht van bedrijven en instellingen.

Kijk op anp.nl/inopdracht voor meer informatie of laat uw gegevens achter: